De bedste fodboldapps og -spil

Nyheder 0

Den nye sæson er godt i gang, men i løbet af sommeren har ventetiden været lang. Hele sommeren har vi som de fleste fodboldelskere ventet på, at vores favoritligaer skulle til at gå i gang. Men ventetiden har heldigvis ikke været spild af tid, for den har betyder, at vi har haft tid til at håndplukke et udvalg af fodboldapps og -spil til fans af det smukke spil. Lige nu buldrer alle ligaer jo derud ad, og her kan du finde alle de nyeste sportsnyheder herom, men i ugens løb kan der jo mindre perioder, hvor du også kan få tid til at tjekke et fodboldspil eller to.

Hvis du også elsker fodbold, kan din smartphone eller tablet være den perfekte ledsager til din passion, uanset om det er til at tjekke scoringer, holde øje med din favorit hold eller kamp mod virtuelle modstandere i fodboldspil. Der er titusindvis af apps at vælge imellem, men er de Champions League kandidater? Her er et håndplukket udvalg, der dækker iOS, Android og Windows telefoner. Nogle koster mindre beløb, andre er gratis, og så findes der dem, hvor du har muligheder for tilkøb inde i app’en.

Forza Football til iOS og Android (Gratis med mulighed for tilkøb)

Der er snesevis af apps, der lover at tilbyde dig live scores, men Forza Football er den bedste. Du lægger med at vælge konkurrencer og hold, som du vil følge – i England kan du eksempelvis vælge kvindernes Premier League, og på mændenes side kan du vælge helt ned til de nordlige og sydlige Premier Leagues – men du kan også tilføje individuelle kampe, som du ønsker at få push beskeder om, når de spiller. IOS versionen har også en app til Apple Watch.

New Star Soccer til alle enheder (Gratis med mulighed for tilkøb)

Selv år efter lanceringen til mobilenheder (iOS, Android og Windows Phone), kan man blive ved med at rose New Star Soccer, som trods det grundlæggende udseende er det bedste fodboldspil i lommeformat, der findes. Du kommer i støvlerne på en novice pro, der skal kæmpe sin vej til stjernerne. Swipe og tap-kontroller fungerer smukt, hvilket gør det til den slags spil, som du ikke vil slippe, og som kan holde dig vågen en hel nat.

Stats Zone fra FourFourTwo til iOS og Android (Gratis)

Dette spin-off fra FourFourTwo magasinet giver dig masser af viden om fodbold, så du kan holde dig ajour med de vigtigste ligaer og teams. Den er linket til en database med kampstatistikker, så i stedet for blot at kunne oplyse om scoringer, så kan du grave dybere i de enkelte spillers præstationer. Uanset om du bare skal have pudset din viden af, så du kan quizze med vennerne, eller om du skal bruge det til andre ting, så er denne app helt genial.

Onefootball til alle enheder (Gratis med mulighed for tilkøb)

Oprindeligt gik den under The Football App, og det har længe været en af ​​de mest populære måder for fans til at få deres nyheder, live scores og statistikker på. Populariteten er berettiget med push beskeder, minut-for-minut kommentarer, én-til-én og gruppebeskedfunktioner og mulighed for chat, og det er godt gennemtænkt og pænt designet. Den udforsker også, hvordan du tilføjer SmartWatch funktioner, og dens detaljeringsgrad globalt og lokalt ligaer er imponerende.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: