De bedste fodboldmanagerspil på nettet

Nyheder 0

fodboldmanager spil på nettet

Selvom fodbold er det mest populære spil på planeten og på trods af, at masser af fodboldspillere er næsten lige så populære, så er der en decideret mangel på det, man kalder fodboldmanagerspil på nettet. Nok er der mange forskellige varianter, men vi har ved gennemgang af en hel masse ofte tænkt, at det ene manglede noget og et andet manglede noget andet. Ikke optimalt, men efter vores gennemgang har vi alligevel fundet nogle online fodboldmanagerspil, der uden tvivl er værd at spille. Her kigger vi lidt nærmere på et par af de bedste af disse games. 

Hvilket online fodboldmanagerspil skal du vælge?

I et fodboldmanagerspil som Trophy Manager får du den rette balance i næsten alle aspekter af spillet. Det tilbyder en førsteklassesservice til dem, der ønsker at betale for det, men hvis du ønsker at spille gratis, vil du få lige så meget glæde af spillet. Faktisk kan du endda optjene til Pro-dage blot ved at se på nogle reklamer. Dette online game er nok vores favorit ud af alle de spil, der var genstand for vores gennemgang. Du kan se din kamp ”live”, som den udspiller sig, eller du kan vælge blot at se højdepunkter. Der er næsten kun en ting, der slår Trophy Manager, og det er den virkelige verden, hvor du kan spille på fodbold. Hvis du har det ligesom os, så skal online fodboldmanagerspil kombineres med lidt sportsbetting i den virkelige verden. Alt dette foregår jo også primært online nu til dags, og en bookmaker som bet365 er klart en af vores favoritter. På deres side er der masser af spændende sportsnyheder, som du kan bruge, når du vil placere et spil i den virkelige verden.

Skal vi tilbage til udbuddet af online fodboldmanagerspil, så er vores kærlighed også faldet på spillet OnlineFootballManager. Dette spil er fra anden side kåret til det bedste managerspil i 2013, og det kan man godt forstå hvorfor. Du kan bruge rigtig mange timer på dette interaktive fodboldspil, når du leder efter den næste uopdagede stjerne eller snupper en god handel på transfermarkedet. En særdeles positiv ting er, at det er muligt at spille en ligakamp hver dag. Omvendt mangler visse vigtige funktioner, og det er eksempelvis ikke muligt at låne spillere ud og en række andre småting. Hvis du skal have fuld fornøjelse af spillet, har du dog brug for Pro-udgaven, der naturligvis koster penge.   Men prøv spillet og se, om det er noget for dig. Hvis det er tilfældet, kan du jo overveje, om du vil købe dig til Pro-udgaven.

Det bedste gratis fodboldmanagerspil

Hattrick er nok det mest populære fodboldmanagerspil på nettet. Det blev oprindeligt frigivet i 1997 og er gratis at spille. At det er gratis er naturligvis en vigtig fordel i forhold til nogle af konkurrenterne. Du får mulighed for at danne dit eget hold, foretage transfers og vælg din taktik og line-up, med det formål at arbejde din vej op den nationale liga. Det er enkelt, men alligevel klart godkendt, og så kommer det endda på dansk.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: