Sparks spil

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

NetEnt Nye spil Udvalgte spil 1

Sparks spil

GAME INFO:
Det kommer til at slå gnister fra din computer med det nye Sparks spil, og rent visuelt kan man sammenligne spillet med en tidligere NetEnt udgivelse, nemlig spillet Evolution, og det er virkelig et godt tegn.

Gameplay på det nye Sparks spil

Med jævne mellemrum kommer NetEnt med simple spil som dette Starks spil, men det er ikke ensbetydende med, at spillene er nemme at lave. At lave gode, men også simple online games er en ædel kunst, og med det nye Sparks spil, får vi at se, hvad NetEnt duer til. Selskabet har forlængst knækket koden, når det handler om at skabe seje games online. Som nævnt ovenfor kan dette online spil minde om Evolution og måske også Elements: The Awakening. Der er neoninspirerede farver, men det bliver aldrig for meget, og musikken er behagelig. Helhedsindtrykket er således rigtig godt. Du kan naturligvis afprøve spillet helt gratis her på siden.

Mere om det nye online game Sparks

Sparks er et 5-hjuls spil med 3 rækker og 20 indsatslinjer. Der er en maksimal gevinst på 80.000 mønter, så der findes games online, hvor du kan vinde større gevinster. Det betyder omvendt nogle gange, at man kan spille længere, fordi gevinsterne fordeles til flere spillere. Når man spiller, kan man vælge, hvordan man vil vinde gevinster. Du kan nemlig vælge, om du vil vinde fra venstre mod højre eller både fra venstre mod højre og fra højre mod venstre. Det normale er naturligvis fra venstre mod højre, men i dette Sparks spil kan en vindende kombination også begynde på højre side og gå mod venstre side! Det er en fin funktion, som er med til at holde spændingen oppe helt, til det sidste hjul er stoppet efter et spin! Funktionen har tidligere været anvendt på eksempelvis Dragon Island spillet. Spillet Sparks har naturligvis et almindeligt wild symbol, der fungerer som en joker. Det kan derfor indgå i en hvilken som helst kombination – og faktisk flere kombinationer på samme tid. Det kan derfor hjælpe dig med at lave endnu flere gevinstgivende kombinationer, og det kan der komme nogle herligt store gevinster ud af. Spillets højdepunkt er den specielle wild funktion, der giver os et udvidet wild symbol, og som kloner de øvrige symboler på automaten. Dette special symbol dukker kun op på hjul 2 og 4 og har to helt specielle egenskaber: nemlig at det kan udvide sig og klone symboler, og det er naturligvis særligt profitabelt, hvis du får to af symbolerne på samme tid. At symbolet kan udvide sig betyder ganske enkelt, at det kan komme til at dække hele hjulet, når det først er landet. Det er en funktion, der findes i mange andre spil, og som i sig selv kan gøre noget rigtig godt for gevinsterne. Men det er ikke bare det, der gør dette symbol så profitabelt. Ud over at ud udvide sig kan det altså klone andre symboler. Får du eksempelvis det særlige wild symbol, som dækker hele hjul to, så vil hjul 1 og hjul 3 og blive klonet til at have de samme symboler. Hvis man herudover får det særlige wild symbol på hjul 4, så bliver hjul 5 ligesom hjul 1 og 3, og så ruller gevinsterne ind!

PLAY NOW!
Video
DO YOU LIKE THIS GAME?

Embed this game

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.