Spil online på Superligaens topscorer

Nyheder 0

freebet bet365

Superligaen er nu i gang på ny, og det med en række nye angribere. Det betyder, at der er meget at spille på, og at der kan blive tale om overraskelser i toppen af topscorerlisten. Hvis du vil spille på, hvem der bliver topscorer i Superligaen, kan du med fordel spille hos bet365, der generelt har et stort og godt udbud af odds, ligesom du kan spille masser af online games og casinospil. Vil du spille på fodbold, kan du naturligvis også spille på meget andet end topscorer. Hos bet365 kan du nyde godt af flere forskellige kampagner, der kan forbedre din profit ved sportsvæddemål på fodbold i Superligaen. Her i artiklen kigger vi nærmere på Superligaens nye profiler med potentiale til topscorertitlen og ikke mindst på nogle af bet365’s spændende kampagnetilbud. 

Storklubbernes forstærkninger på angrebsposten

FC København har i sommerpausen hentet argentinske Franco Mussi til klubben, men der er en hel del andre forstærkninger af de offensive kræfter rundt om i klubberne. En stor nyhed var det, da Brøndby præsenterede, at Johan Elmander er tilbage til klubben. Det bliver naturligvis spændende at se, om Elmander kan genfinde sit gamle “Superliga jeg”, for der er ingen tvivl om, at angriberen har talentet.

freebet bet365

Vil du spille på resultater, der omfatter scoringer, så har bet365 et par rigtig gode tilbud. For det første kan du udnytte kampagnen “Målløst – Pengene tilbage”. Denne kampagne betyder, at en 0-0-kamp ikke kommer til at ødelægge dit humør. Placer blot et af visse udvalgte væddemål, og slutter kampen 0-0, så refunderer bet365 tabende sportsvæddemål på dette marked. En anden af bet365’s kampagner går under “Første målscorer – Vinder/Plads”. Laver du et sådant sportsvæddemål på første målscorer i en hvilken som helst kamp, så er du en vinder uanset hvornår, din spiller scorer i kampen. Bliver dit bet på første målscorer ikke den første målscorer, men scorer han alligevel i kampen, så afgøres Vinder/Plads-væddemål nu til 1/3 odds for vilkårligt mål i ordinær spilletid. Du kan læse mere om betingelserne for disse kampagner på bet365’s hjemmeside.

En outsider, der også kan overraske

Kigger vi lidt på, hvem det ellers kan være relevant at spille på som topscorer i Superligaen, så siger rygtet, at SønderjyskE også kan have hentet noget af en joker til klubben. Der er tale om Bojan Golubovic, der må siges at være total ukendt i Danmark. Bojan Golubovic er udset til at afløse SønderjyskE’s Okotie, der ikke som i foråret kan være klubbens redningsmand. SønderjyskE-træner Lars Søndergaard skruer dog lidt ned for forventningerne til Bojan. Ifølge træneren er han en helt anden type end Okotie, og derfor ser han ham ikke som en direkte afløser. Boran har tidligere spillet i rumænske Ceahlăul Piatra Neamț.

Er du blevet tændt på at spille online på Superligaen og måske prøve nogle af ovennævnte kampagner på bet365, så har denne online bookmaker i øvrigt et glimrende velkomsttilbud i form af en 100% startbonus. Opretter du en konto og indbetaler mindst 100 kr., vil du være berettiget til en 100% velkomstbonus på op til højst 1.000 kr. Læs øvrige vilkår og betingelser på bet365’s hjemmeside, inden du går i gang.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: