Spilleautomaten Playboy

Microgaming admin 1

[embedit cf=”playboy”]

Om spilleautomaten Playboy

Playboy spilleautomaten har 5 hjul og 243 måder at vinde på (Ways-to-Win). Spillet er udviklet af Microgaming, og du kan prøve at spille helt gratis ovenfor. Spillet er baseret på ikoniske Playboy, det velkendte amerikanske mandeblad, som blev skabt af Hugh Heffner tilbage i 1950’erne. Siden da er bladet vokset til Playboy Enterprises, og Playboy er utvivlsomt blevet et af ​​verdens mest anerkendte brands. Det er store krav, der skal leves op til, når man udvikler en spilleautomat, der bærer det navn. Giv Playboy gamet en chance ovenfor helt gratis og se, om du synes, at konceptet holder!

Gratis spins funktionen Playboy Club

Den største attraktion på Playboy spilleautomaten (udover de flotte kvinder) er Playboy Club. Den udløses ved at få 3 eller flere Playboy Magasin symboler tværs over hjulene. Det er en 4-niveau gratis spins funktion, hvor dine tidligere spil bliver logget på “tracking” måleren. Dette spil har en hukommelse på et år, så fortvivl ikke! Efter 5 på hinanden følgende aktiveringer er et nyt niveau ulåst. På alle niveauer vil 3 Playboy Magasin symboler udløse flere gratis spins.

Bonusfunktioner i Playboy spilleautomaten

For det første har du Kimi Bonus funktionen, som altid er låst op. Du vil blive belønnet med 10 gratis spins og en 5x multiplikator (hvilket betyder, at gevinster vil være 5 gange så høje som normalt). Så har du Sofia Bonus funktionen, som låses op efter 5 aktiveringer. Du vil få 15 gratis spins med Running Wilds feature – Playboy logoet skaber en wild symbol stack, og for hver gratis spin vokser wild symbol stack’en med et ekstra symbol pr. hjul. Herudover er der Ashley Bonus funktionen, som låses op efter 10 aktiveringer. Du vil få 20 gratis spins med Rolling Reels funktionen (udløst af enhver gevinst). Når du får et vindende spin, vil de vindende symboler eksplodere og forsvinde, og symbolerne ovenfor vil blive flyttet ind i det tomme rum. Herefter tilføjes nye symboler, hvilket giver dig chancen for at vinde igen på samme spin – og hvad der er endnu bedre, så vil du blive betalt med en 2x multiplikator! Dette vil fortsætte op til 5x multiplikator i alt. I realiteten kan du få op til 5x multiplikator på hver enkelt gratis spin! Endelig er der Jillian Bonus funktionen, som låses op, når du har aktiveret Playboy Club har 15 gange. Du vil i så fald modtage 25 gratis spins med Wild Night funktion. Wild Night funktionen udløses tilfældigt og op til 5 hjul forvandles til en wild række under gratis spins. Dette svarer til Wild Desire funktion i Immortal Romance, hvis du kender denne.

Playboy gratis spins

Playboys spil gratis spins funktion ligner Immortal Romance og Thunderstruck II. Alene af den grund er vi ret vilde med spillet og vil spille det regelmæssigt. Det er i øvrigt en nydelig automat, uanset om man er til flotte kvinder eller ej. Vores erfaring fortæller os, at Jillian Bonus funktionen er den mest givende, og op til 5 wild hjul pr. gratis spin er ret tiltalende. I skrivende stund kan danskere slet ikke spille for rigtige penge, hvis de måtte have lyst til det. Spilleautomaten er således endnu ikke godkendt af Spillemyndighederne i Danmark – vi forventer, at det vil ske inden for den nærmeste fremtid. Prøv indtil videre spillet helt gratis ovenfor.

%d bloggers like this: