Spilleautomaten Untamed Bengal Tiger

Microgaming admin 1

[embedit cf=”untamed bengal tiger”]

Om Untamed Bengal Tiger

Der er vist efterhånden ingen tvivl om, at Microgaming altid er parat til at tage udfordringen op, når det kommer til at bringe friske ideer til til markedet for games online. Untamed Bengal Tiger – der vel ved første bekendtskab må sige at have et lidt mærkeligt navn – tilføjer igen noget nyt til konceptet. Det sker i form af tre mini bonus games, som tilføjer en helt ny facet til at spille games online. Der er naturligvis fremragende grafik og hertil passende lyd, hvilket samlet set gør det til en fængslende spilleautomat at spille. Spil spillet helt gratis ovenfor.

Anmeldelse af Untamed Bengal Tiger

Untamed Bengal Tiger tilhører den nye genre af online games fra Microgaming, der ikke har de traditionelle gevinstlinjer, som vi ellers kender fra så mange andre online spil. I stedet er der 243 “mønstre”, der hver især kan give gevinst. Det kaldes også 243 “Ways-to-win” eller 243 måder at vinde på. Kombiner dette med et komplet udvalg af gameplay funktioner, herunder et wild symbol, scatter symbol og tre mini bonusgames (Collect a Wild, Lucky Nudge og Gamble), og du har opskriften på nogle yderst spændende online games. Untamed Bengal Tiger har 5 hjul med en højeste møntstørrelse på 5. Dette er væsentligt mere end andre online spil, der bruger indsatslinjer, hvor spilleren ikke har mulighed for at øge antallet af mønter, der satses pr. indsatslinje). Der er også en gratis spin funktion, men den spiller ikke en væsentlig rolle i forhold til selve gameplayet. Det er primært medtaget som en del af Untamed Bengal Tiger for at afrunde tingene ud.

Nærmere om spillets wild symbol

Wild symbolet er logoet for The Untamed Bengal Tiger (på dansk: den utæmmede bengalske tiger). De virker på samme måde som traditionelle wild symboler. Men der er også tilføjet en ekstra wild symbol-funktion på maskinen. Hver gang et wild symbol spinder ind på et hjul, vil en tæller under positionen blive tilføjet. Hvis den eksempelvis viser 4, så er hele positionen wild symbol i 4 spins. Det er ret cool og medvirker til at udløse nogle store gevinster.

Spillets scatter symbol

Scatter symbolet er repræsenteret ved et nærbillede af øjet på en bengalsk tiger. Scatter symboler fungerer på to måder: To scatter symboler returnerer en dobbelt indsat som gevinst. Tre eller flere scatter symboler udløser gratis spins funktion. Scatter symboler kan også blive skubbet i position ved hjælp af Luck Nudge mini funktionen. Man kunne forestille sig, at det vil udløse nogle flere gratis spins, men det vil kun nogle yderligere tests kunne vise, om er sandt.

Gratis Spins på spilleautomaten

Gratis spins funktion er temmelig ligetil. Når 3 eller flere scatter symboler fremkommer på hjulene, har du aktiveret Untamed Bengal Tiger gratis spins funktionen. Den tilføjer en masse mere wild symboler til hjulene. Op til 14 gratis spins er tilgængelige, og dette kan give en temmelig massiv række af gevinster, der hober sig op på grund af de mange wild symboler, der er på hjulene. Faktisk kan der være op til 3 fulde hjul af wild symboler.

Spillets online bonusrunder

Untamed Bengal Tiger har ikke  selvstændig bonusfunktion, men den har derimod tre små interne bonusfunktioner. Collect a Wild er wild symbol tælleren, som vi fortalte om ovenfor, hvor et wild symbol fastholdes i flere spins. Lucky Nudge betyder, at spilleren kan flytte scatter symbolet, hvis det er lige under eller over hjulenes position. Your Gamble tillader spilleren at gamble med gevinster så mange gange, som de har lyst til. Så længe de altså ikke taber!

%d bloggers like this: