Xbox One spil – en helt ny måde at spille på

Xbox One spil – en helt ny måde at spille på

Nyheder 0

xbox one spil

Et af de steder, hvor der også er sket store forandringer med Xbox One er på spilfronten. Hvor man før i tiden sommetider har kunne opleve, at nogle spiltitler manglede til Xbox 360, så er det ikke længere tilfældet. Den nye grafik, processor og RAM er virkelig noget, som virkelig kan sætte gang i dit spil og klare selv de mest krævende spil helt uden problemer. Spiloplevelsen vil således være kraftigt forbedret på den nye Xbox One, og det er helt klart noget at se frem til.

Anmeldelser af Xbox One spil

Her på siden vi vil så ofte så muligt forsøge at lave anmeldelser af de mest populære Xbox One spil og hurtigt give dig et indblik i vores mening om de omtalte spil, så du nemt kan vælge om det er noget for dig. Indtil lanceringen vil vi naturligvis ikke have mulighed for at anmelde spil, men vi vil forsøge at lave nogle indlæg om, hvad du kan forvente af spillene, hvad de går ud på, overblik over nye funktioner og forsøge at forklarer, hvad de her spil går ud på. Hold dig opdateret på siden “Nyheder”, hvor der vil komme nye indlæg om nogle af de kommende spil.

Top 10 Xbox One spil

Det er en meget lang list over Xbox One spil, og det kan være svært at få overblikket over hvilket spil, man lige skal vælge, og hvilke spil der er gode, medmindre du præcis ved hvilket spil, du går efter. Derfor har vi valgt at give jer mulighed for at se vores top 10 over Xbox One spil, så du muligvis kan få noget inspiration til hvilke spil, du skal købe. Det er meget træls at bruge flere hundrede kroner på et spil, som ikke levede op til dine forventninger, eller som du bare ikke syntes var din stil. Derfor kan det være en meget god hjælp at se og læse om andres mening om spillende. Det kan du blandt andet gøre her i vores top 10 og på vores nyhedsside, hvor vi laver previews og anmeldelser af spil. Man kan selvfølgelig sige, at det kommer meget an på hvilke genrer, du er til indenfor spil, men vi forsøger at give dig et indblik i hvilke spil, vi synes er de bedste og mest underholdende spil uanset genrer. Tag et kig på vores top 10 og se om det er nogle af de spil, du har haft kig på:

1. Call of Duty: Ghosts

2. Fifa 14

3. Battlefield 4

4. GTA 5

5. Forza Motorsport 5

6. Watch Dogs

7. Assassins Creed IV

8. Need for Speed Rivals

9. Kinect Sports Rivals

10. Halo 5

Spil, som du skal holde øje med

Vi har udvalgt en række spil, som vi personligt her på siden synes i skal holde specielt øje med, og disse spil er blandt andet også dem, vi vil fokusere mest på at få anmeldt.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: